Källorna bör vara glasklara nu

Categories: Allmänt, Nya artiklar
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 03/08/2012

Först och främst måste jag erkänna att jag trots allt misslyckades med mitt mål. Visserligen var alla 200 planerade artiklar klara den 17 juli, men efterarbetet har avslöjat att jag faktiskt glömt ett mycket viktigt land i Centralamerika – Costa Rica!

Det fick således blir en artikel nummer 201 – den om musik i Costa Rica – och den publicerades för bara några dagar sedan.

I övrigt har mitt arbete bestått i att göra källförteckningen mer tydlig och detaljerad. Under arbetet med artiklarna har jag inte varit så tydlig med exakt vilka källor som har använts, utan bara hänvisat till mina huvudkällor. Detta för att göra det lättare för mig att organisera källorna i bokstavsordning i slutet (många källor användes ju för mer än en artikel).

Nu bör dock alla källor vara på plats. Totalt rör det sig om drygt 80, men jag har listat mina tre huvudkällor – de absolut mest använda – separat. Förhoppningsvis ska hänvisningarna i alla artiklar vara helt korrekta nu – kontakta gärna sidan om så inte verkar vara fallet!

Ta gärna en titt på källförteckningen!

No Comments - Leave a comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *Välkommen till Världsmusik.se!

Världsmusik.se är en sida om traditionell musik i världens alla länder med massor av musikklipp och musiktips!

Hitta fler spännande musikartiklar genom att välja världsdel på startsidan eller i huvudmenyn!

Welcome , today is Monday, 08/08/2022

Världsmusik.se använder cookies för att förbättra din upplevelse av sidan. Mer info

På den här sidan används cookies för att ge dig en så bra surfupplevelse som möjligt. Genom att fortsätta använda den här sidan utan att ändra dina cookie-inställningar, eller genom att klicka på "OK, stäng denna ruta!" nedan så accepterar du detta.

Stäng